ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Φροντιστήριο στεγάζεται σε δύο σύγχρονα κτίρια στο Γαλάτσι και τη Λαμπρινή με λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον που κάνει τη μάθηση πιο αποδοτική.

Το διδακτικό προσωπικό επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια ώστε να έχει άριστη κατάρτιση, παιδαγωγικές αρχές και μακροχρόνια εμπειρία.

Η μαθητοκεντρική διαδικασία που ακολουθούμε στοχεύει στην αντιμετώπιση των ατομικών δυσκολιών και την καλλιέργεια ιδιαίτερων δεξιοτήτων κάθε μαθητή.

Οι μαθητές εξετάζονται με ολιγόλεπτα τεστ και τρίωρα προγραμματισμένα διαγωνίσματα με σκοπό να διευκολυνθούν στην οργάνωση της επανάληψης και την εμπέδωση της εξεταστέας ύλης.

Ελάτε να τα πούμε απο κοντά ή επικοινωνήστε μαζί μας

? Γαλάτσι – Βεΐκου & Εκάτης 2
210-2222114 210-2139570
alkimod@otenet.gr

Λαμπρινή – Ιωάννου Φωκά & Πανδοσίας 17
210-2922000,
 210-2131506
alkimof@otenet.gr

Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους κηδεμόνες τόσο για να ενημερώσουμε για την πρόοδο των μαθητών όσο και για να ανταλλάξουμε απόψεις που θα βοηθήσουν στη μέγιστη απόδοσή τους.

Τα μαθήματα απευθύνονται στους μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ. Παρέχουμε στους μαθητές μας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν είτε το πλήρες πακέτο γνωστικών αντικειμένων της τάξης τους είτε επιλεκτικά τα μαθήματα που επιθυμούν.

Στα τμήματα του Δημοτικού καλύπτουμε την ανάγκη της καθημερινής μελέτης των μαθητών για την ολοκληρωμένη προετοιμασία για το Σχολείο και συνεχίζουμε με επιπλέον υλικό για εξάσκηση και εμπέδωση της ύλης.