Τα μαθήματα απευθύνονται στους μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ. Παρέχουμε στους μαθητές μας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν είτε το πλήρες πακέτο γνωστικών αντικειμένων της τάξης τους είτε επιλεκτικά τα μαθήματα που επιθυμούν.
Επίσης παρέχονται μαθήματα σε ξένες γλώσσες όπως Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά

Απο φέτος English SUPERFAST απο τα φροντιστήρια ΑΛΚΙΜΟ!
Διάβασε για την νέα πρωτοποριακή μέθοδο εκμάθησης Αγγλικών >>

Τμήματα Δημοτικού

Στα τμήματα του Δημοτικού καλύπτουμε την ανάγκη της καθημερινής μελέτης των μαθητών για την ολοκληρωμένη προετοιμασία για το Σχολείο και συνεχίζουμε με επιπλέον υλικό για εξάσκηση και εμπέδωση της ύλης.

Τμήματα Γυμνασίου

Η σωστή προετοιμασία ξεκινά με την πρώτη είσοδο του παιδιού στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς η αλλαγή της εκπαιδευτικής βαθμίδας συνδυάζεται με την επαφή με νέα γνωστικά αντικείμενα. Έτσι, από νωρίς βοηθάμε τους μαθητές να κατανοήσουν και να εμπεδώσουν τη νέα ύλη καλύπτοντας τυχόν γνωστικά κενά που προέρχονται από τις τάξεις του Δημοτικού. Στο τέλος αυτού του κύκλου ενημερώνουμε τους μαθητές και τους γονείς τους για το χαρακτήρα και τις επιλογές που προσφέρει ο κάθε τύπος Λυκείου τον οποίο μπορούν να ακολουθήσουν.

Τμήματα Λυκείου – Α’ Λυκείου

Το πρόγραμμα των μαθητών αποσκοπεί στην πλήρη υποστήριξη κάθε μαθητή σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του σχολειού του και στην εξακρίβωση των ιδιαίτερων κλίσεων των μαθητών που είναι βασικό κριτήριο για τη επιλογή της κατεύθυνσης που θα ακολουθήσει. Γι’ αυτό το λόγο, τα θερινά τμήματα μετά την Α΄ Λυκείου είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα διαφορετικών κατευθύνσεων πριν την τελική επιλογή τους.

Τμήματα Λυκείου – Β’ Λυκείου

Στην τάξη αυτή το πρόγραμμα σπουδών στοχεύει στη μεγιστοποίηση της σχολικής επίδοσης και κυρίως στην ουσιαστική προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που θα φέρει ως φυσική συνέπεια την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια. Διδάσκουμε τα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού καθώς και τα βασικά μαθήματα Γενικής Παιδείας που ενδιαφέρουν τον κάθε μαθητή για να ανταποκριθεί στις σχολικές υποχρεώσεις και, συγχρόνως, ένα κύκλο μαθημάτων της Γ’ λυκείου ανάλογα με την ομάδα που θα ακολουθήσει ο μαθητής και το πεδίο σπουδών που επιθυμεί να δηλώσει στο μηχανογραφικό δελτίο.

Τμήματα Λυκείου – Γ’ Λυκείου

Εξειδίκευση, σύστημα, επιμονή, διάθεση, αποτελεσματικότητα, όραμα: αυτά είναι τα δικά μας κλειδιά που ανοίγουν την πόρτα της επιτυχίας.

  • Η μαθησιακή διαδικασία υποστηρίζεται από πλήρες πακέτο σημειώσεων για όλα τα μαθήματα του Γυμνασίου και του Λυκείου, που συνοδεύονται από ασκήσεις, σύμφωνα με το νέο σύστημα αξιολόγησης, εμπλουτίζονται σε ετήσια βάση και παρέχονται δωρεάν.
  • Η άρτια κάλυψη των μαθητών μας επιτυγχάνεται και με δωρεάν επιπλέον ώρες διδασκαλίας για την προετοιμασία των σχολικών διαγωνισμάτων και την κάλυψη γνωστικών κενών. Η κάλυψη αφορά και τα μαθήματα έκτος του προγράμματος σπουδών, εάν ζητηθεί.
  • Οι μαθητές μας βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση και κινητοποιούν συνολικά, τις πνευματικές τους ικανότητες χάρη στα τρίωρα διαγωνίσματα που προγραμματίζουμε έκτος των ωρών διδασκαλίας που έχουν χαρακτήρα προσομοιώσεις εξετάσεων.
  • Την περίοδο των εξετάσεων, είτε αυτές είναι σε επίπεδο σχολικής μονάδας είτε σε πανελλαδικό, βρισκόμαστε ΔΙΑΡΚΩΣ στο πλευρό των μαθητών μας προσφέροντας πρόγραμμα επαναληπτικών μαθημάτων άλλα και την απαραίτητη συμβουλευτική υποστήριξη για να ανταποκριθούν με όλες τους τις δυνατότητες στην εξεταστική διαδικασία.

Τμήματα Ξένων Γλωσσών

Το φροντιστήριο μας διαθέτει τμήματα για Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Ειδικά στα Αγγλικά απο φέτος καινοτομεί και φέρνει την πρωτοποριακή νέα μέθοδο εκμάθησης Αγγλικών ENGLISH Superfast,

Μαθαίνεις με τον δικό σου ρυθμό
☑ Πτυχίο σε μισό χρόνο με μισό κόστος
 Μαθαίνεις με τον δικό σου ρυθμό
Διάβασε περισσότερα εδώ